top of page

Tren ute holder langrennskurs for voksne - hver dag hele vinteren. Små grupper og tett oppfølging. Skikurs i Oslo - klassisk og skøyting på alle nivå. 

Hvorfor trene ute?

Å være ute, puste frisk luft, kjenne elementene på kroppen. Det gjør noe med meg. Jeg får en større ro. Å trene inne er ikke dårlig. Det er komfortabelt å stikke innom treningssenteret, kjøre en real treningsøkt og kanskje avslutte med en tur i badstua. Så hvorfor trene ute? For meg er belønningen etterpå noe av det gjeveste med enhver form for trening. Og her skiller innendørstreningen seg fra utendørstreningen. Følelsen av å komme i hus, få varmen under dusjen og slappe av i sofaen etter en utendørs treningsøkt, slår rett og slett det å gjøre det samme etter en innendørsøkt. Etter en utendørs treningstur slår jeg røtter og føler meg trettere på en bedre måte. Dørstokkmila er lengre å passere for å komme seg ut og trene, men den er deiligere å passere på veg inn igjen.

Nyeste innlegg

bottom of page